ꓬꓳ-ꓫꓴ ꓦꓬꓼ ꓠꓬꓲ ꓕꓲꓽ ꓤꓶ=

ꓟꓳ-ꓫꓲ ꓠꓰ-ꓐꓳ ꓪꓽ ꓚꓲ ꓗꓪ ꓫꓵꓼ ꓗ ꓠꓯ ꓬꓲ-ꓢꓷ-ꓡꓰ ꓔꓯ ꓧꓳꓽ ꓠꓹ ꓟ ꓪꓴ-ꓢ ꓬꓲꓸ ꓚꓲ ꓛꓬ ꓡꓰ ꓟꓯꓼ ꓢꓲꓽ ꓒ ꓓꓽ ꓟ ꓬꓳ-ꓫꓴ ꓔꓯ ꓢꓲ ꓓꓳ ꓢꓲꓸ ꓙꓵꓽ ꓪ ꓡꓯꓼ ꓙꓱ ꓗꓸ ꓠꓯ ꓬꓳ-ꓫꓴ ꓠꓬ ꓘꓷ-ꓠ ꓟꓵꓽ ꓗꓪ ꓬꓲ-ꓢꓷ-ꓡꓰ ꓔꓯ ꓧꓳꓽ ꓓꓵꓽ ꓙꓰ ꓢꓲ-ꓸ ꓘꓷ-ꓠ ꓟꓵꓽ ꓗꓪ ꓔꓬ ꓟ ꓞꓳ ꓫꓵꓽ ꓛꓳ ꓫꓵꓽ (1) ꓧꓷ-ꓕꓷ ꓡꓽ ꓞꓳ (2) ꓬ-ꓟꓳ-ꓡꓲ ꓡꓽ ꓞꓳ (3) ꓘꓷ-ꓠ ꓡꓽ ꓞꓳ (4) ꓒꓱ-ꓡꓲ-ꓜꓲ ꓡꓽ ꓞꓳ (5) ꓫꓲ-ꓪꓰ ꓡꓽ ꓞꓳ (6) ꓙꓱ-ꓑꓴ-ꓢꓶ ꓡꓽ ꓞꓳ ꓕꓱ ꓛꓳꓼ ꓫꓵꓽ ꓔꓬ ꓟ ꓡꓳ ꓒꓱ ꓓꓽ ꓟ (31) ꓡꓳ ꓒꓱ ꓐꓰ ꓪ-ꓔꓲ (31) ꓣꓳ ꓔꓯ ꓛꓳ ꓘꓳꓼ ꓬꓲꓸ ꓘꓴꓽ ꓗꓪ ꓓꓶꓽ ꓧꓪꓸ ꓡꓰꓳ= ꓖꓳ ꓗꓸ ꓠꓯꓸ ꓬꓲ-ꓢꓷ-ꓡꓰ ꓡꓽ ꓞꓳ (12) ꓪꓳꓼ ꓟ ꓔꓯ ꓟꓵꓽ ꓐꓱ ꓖꓶ ꓗꓪ ꓛꓲ ꓢꓲꓽ ꓒ ꓬꓳ-ꓫꓴ ꓡꓰ ꓧꓳꓽ ꓪꓴꓸ ꓟꓴ ꓡꓳ= ꓮ-ꓐ-ꓡ-ꓦ ꓔꓯ ꓘꓶꓼ ꓫꓵꓼ ꓖꓶ ꓟ ꓗꓸ ꓠꓯꓸ (690) ꓘꓳꓼ ꓡꓳꓼ ꓕꓯ ꓘꓶꓽ ꓫꓵꓼ ꓐꓲ ꓜꓲ ꓡꓰꓳ=

Add new comment

3 + 1 =